2016 i billeder – og ord..

2016 nærmer sig de sidste løbeskridt (…men er du hurtig, kan du sagtens nå 100km mere;)). Derfor er det tid til at gøre status på flere fronter. Rent fysisk står den på lagerstatus lige før nytår, men også året som helhed kan der gøres status over.

Bodyzen fyldte 5 år i 2016, og det var fra starten planen at det skulle fejres, dog var det ikke planlagt at det blev i sådan en grad. Deltagelse i en ordentlig stak stævner med Bodyzen-teltet, våddragtsaftener i flere klubber og den lokale svømmehal, firma- og klubevents med  

løbeteknik og foredrag, Kulturnatsarrangement, samt selvfølgelig de reelle fødselsdagsarrangementer “5-års-fødselsdagen” i Nicolai Bio & Cafe med fællesspisning, oplæg ved drengene bag den anmelderroste- og belønnede, “Den Perfekte Mand” og selvfølgelig screening af filmen. En helt

fantastisk aften med en udsolgt biograf + 40 mand til spisning i cafeen. Ikke noget at sige til, at Bodyzen-ejeren havde lidt svært ved at præsentere drengene og filmen, det var lidt overvældende! Det var en helt unik oplevelse at se så stor opbakning og dejligt at se en masse trofaste kunder i uformellem omgivelser – og i andet tøj end løbetøjet;) Det er det specialbutikkerne kan – og skal levere for at overleve, så det var dejligt at se at der var opbakning – for der er da lidt arbejde i det..

 

Sidst på sommeren var det også tid til en omgang Performance Running med vores gode samarbejdspartner Peak Clinic/Per Geisby, denne gang i Kiropraktorklinik FlicFlac’s lokaler. Et spændende arrangement hvor vi greb tingene an på en ny måde, hvor indholdet blev bestemt af deltagernes problemstillinger ift. løb. Meget lærerigt både for undervisere og deltagere.

Hen på efteråret stod den på 2 hyggeaftener; en fpr pigerne “Women Only” og selvfølgelig også en for drengene “Boyz Night Out”. Førstnævnte har været på tegnebrædtet stort set siden starten af butikken, ENDELIG bød muligheden sig og tiden synes rigtig. Og tilbagemeldingerne var overvældende, “mere af det…” – ..Så det får I:) Der kommer en ny udgave i 2017, vi skal lige finde datoen. I efteråret fulgte drengeaftenen ugen efter, det var lige tæt nok, så i 2017 bliver de fordelt på forår og efterår, men mere om det inden længe!

Pigerne startede i Bodyzen til oplæg ved kok, foredragsholder, marathonløber, personlig træner og meget andet; Conni Einfeldt om løbekost og inspiration til anderledes mad i hverdagen. Efterfulgt af Bodyzen-ambassadørerne Julie Bøge & Janne Seiersbøll, der viste den nye satsning på sports-bh’er frem. Afslutningen foregik med en omgang Yoga For Runners. Ifølge deltagerne en rigtig god aften.

Drengene mødtes i den ultimative drenge-crib; Trolden Bryghus, hvor den stod på præsentation af efterårets/forårets nyheder fra Brooks & Compressport. Lidt godt til ganen fra grillen & hanerne, rundvisning og historier i bryggeriet, samt smagskonkurrencer med B’Gum-ejeren Per Guldbrandt. Sidst skulle drengene også udsættes for lidt Yoga/Mobility For Runners – det var en ud-af-kroppen-oplevelse for flere:-D

        

 

I november blev der pustet lidt ud inden det gik løs med 5. udgave af Juleløbet Skamling – Et anderledes Juleeventyr. Selvom det er 5. udgave, er der stadig meget arbejde ved at arrangere sådan et løb, særligt når det alle årene har udviklet sig. Både deltagermæssigt, såvel som distanceantal og gimmicks omkring løbet. I år var første år uden de store ændringer, men et hårdt marked gjorde at der skulle løbes hurtigt for at opnå bare i nærheden af samme antal deltagere. Den trak lidt tænder ud, men alt det er jo glemt på dagen hvor man ser masser af glade nisser over det hele!

Så mon ikke, der også bliver et Juleløbet Skamling i 2017!?

Året sluttes af med endnu en omgang Bodyzen X-Mas Family Fun Run ved Skibelund Strand (afgang fra p-pladsen 08:30 d. 24.12.16 – gratis deltagelse!), hvor vi mødes til en uformel fællesløbetur uden tidstagning, kun for at ønske hinanden Glædelig Jul & Godt Nytår og få snakket lidt. Sidste år dukkede 20 glade løbere op, jeg håber at se ligeså mange i år, men antallet er ikke vigtigt – det er hyggen:)

 

I Bodyzen Shoppen bliver der løbende introduceret nye brands og i år har vi kunne sige velkommen til Ryders Eyewear. Letvægtsbriller i rigtig god kvalitet, primært kendt fra cykelverdenen, men bevæger sig stille og roligt ind i løbeverdenen – og så endda med ganske fornuftige priser. B’Gum har jo faktisk været i Bodyzen siden sensommeren 15, men først for alvor blevet kendt i 16 efter deltagelsen i “Løvens Hule” hvor der var stor kamp om at “komme ombord”. Det har givet Kolding-drengen Per Guldbrandt’s brand et kæmpe (fortjent) boost – og Bodyzen-salget med;) Brooks sportsbh’er er nok den største nyhed, da de er kendt som det største brand i specialbutikkerne i USA, så dem forventes der meget af – med god grund ift. tilbagemeldingerne. Derudover udvider Compressport løbende deres sortiment, noget der er rigtig god interesse for primært blandt trailfolket, men bare vent triatleter, 2017 skal nok rykke lidt for jer;)

Bodyzen Coaching ser også ud til for alvor at sparke fra land i 2017, på tri-siden er der stort set lukket for tilgang, som det ser ud nu, er der 1 plads tilbage ved Coach Nicolai, Nicholas har heller ikke mange huller. På løbesiden er der plads til lidt flere, men ikke ubegrænset antal pladser. Skulle du have interesse i et coachingforløb frem mod dit store mål, skynd dig at kontakte Bodyzen for en snak!

    

Som ejer af en lille specialbutik, er det altafgørende med stor opbakning i lokalmiljøet – og det synes jeg bestemt der er, så jeg vil gerne slutte af med en KÆMPE tak til alle der handler i Bodyzen, stamkunder såvel som jer der var forbi for første gang – eller står for at skulle forbi i det nye år, I er f…. for seje!! Lad os holde liv i specialbutikkerne, det er der “nørderne,” der altid er klar til en hyggesnak, en kop kaffe (altid gratis i Bodyzen) og til udveksling af holdninger – hvem ved måske også et godt råd, er;)

 

En Rigtig Glædelig Jul & Et Forrygende Fantastisk Godt Nytår til jer alle!!! Jeg glæder mig til at se jer i 2017:)

Mange hilsner,

Nicolai Nissen. Ejer, Bodyzen.

#werunthiscity

PS. Du kan stadig nå at handle julegaver indtil fredag;)

About the Author

ChiefRunner

Owner/Coach

You may also like these