Bodyzen LøbeScreening – ikke bare en normal løbestilsanalyse!

Bodyzen har en ambition om at være blandt de førende på det danske marked indenfor ”løbestilsanalyser” og rådgivning med baggrund i teknik, styrke, mobilittet og produkter.

Det sker via kurser og ved at følge udviklingen internationalt.

dsc_0039

Vores analyser vil konstant udvikle sig og vi er pt. de eneste i landet med et analyseudvalg så bredt..

De fleste har prøvet turen på løbebåndet i den lokale sportsbutik – eller endnu værre, en tur på glaspladen, i forbindelse med skokøb.

 

I bedste fald får du filmet dine underben med fokus på dine ankler, måske får du endda tegnet et par streger på dine ben, så du kan se hvor meget du dsc_0052”pronerer”, udfra det får du så (typisk) et par sko med mild-moderat pronation, for rigtig mange af os pronerer jo. Det er også rigtig fint, eller, det er det faktisk ikke!

For ja, undersøgelser viser at op imod 90% af os pronerer, men set fra mit og rigtig meget forsknings, synspunkt, er det ret uinteressant. Flere undersøgelser, samt praktisk erfaring fra tæt på 400 LøbeScreeninger og omkring 1000 Løbeskoanalyser, viser at selve skoen er sjældent løsningen og ofte kan en stabilsko ikke holde løberen hvis problemet sidder et andet sted.

Bodyzen har fokus på at finde løsningen – ”Hvorfor” du pronerer, ikke bare give dig en sko, der sjældent løser noget.

Derfor får man ofte et par øvelser med hjem, selv bare ved Løbeskoanalysen, ved LøbeScreeningen er det en del af pakken og meget gennemarbejdet hvilke øvelser du får med hjem. Faktisk laves programmet mens du er i butikken og lander i din inbox før du har forladt butikken.

 

 

 

1429202657035 1427362396894 1442504681033

Vi filmer 360gr!

I LøbeScreeningen får du udover en afdækning af din løbebaggrund også en 360gr videoanalyse, hvor du vil løbe i bar overkrop/sports-bh, for at alle instabiliteter, skævheder og løbetekniske muligheder bliver afdækket. Det sammen med den forudgående biomekaniske undersøgelse giver mulighed for at rådgive dig bedst muligt i forhold til træning, evt. behandling og udstyr.

ls16 ls162

Vores erfaring er, at alle, uanset niveau, får noget med hjem fra en LøbeScreening, derfor er LøbeScreeningen ikke kun noget for ”eliten”, men mindst ligeså meget for motionsløberen, der vil videre med sit løb, efter en skade, eller ham/hende, der ”bare” vil ordentlig i gang med at løbe og undgå skader. ALLE får noget ud af en LøbeScreening, det er det store håb og heldigvis også det der bliver sagt.

En LøbeScreening består af:

Tilbundsgående samtale om dit løb, skader, mængde, træningshistorie, mål og drømme

Fodtjek

Kropsholding

Muskeltest

Mobilitetstest (Fremover vil de i flere tilfælde blive videofilmet)

360gr. Videoanalyse

Gennemgang af analyser

Evt. teknikrettelser

Skotest og valg

Programlægning af træningsøvelser

En LøbeScreening tager ca 90 min. og kan bookes i ”online booking” på www.bodyzen.dk

About the Author

ChiefRunner

Owner/Coach

You may also like these