Podcasts, Del 2

Det var de vigtigste danske (løbe/træningsrelaterede) podcasts på min liste, nu ryger vi over i de udenlandske:) (PS. Udenfor kategori kan nævnes ”Den Nye Stil – om dansk Hiphops fødsel og Det Ovale Kontor om NFL blandt mine favoritter;))

 

Babbittville Radio

Navn: BABBITVILLE RADIO - BABBITVILLE

Vært: BOB BABBITT

Hyppighed: FLERE GANGE UGENTLIGT

Varighed: 5 MIN – 90 MIN

Indhold: Bob Babbitt er en levende legende i tri-verdenen og optaget i både Ironman og USA Triathlons Hall of Fame.. Flere kender ham nok fra Breakfast with Bob til Ironman Hawaii. Superproduktiv og noget amerikansk podcast med masser af sponsorer:-D Men det er de absolut største stjerner han har med og det er en mand, der ved utrolig meget og kan stille de rigtige spørgsmål, så der er alle mulige grunde til at droppe forbi Babbitville!

The Strength of Running

Navn: THE STRENGTH OF RUNNING

Vært: JASON FITZGERALD

Hyppighed: 2-3 I MÅNEDEN

Varighed: 10-70 MIN

Indhold: En stærk podcast med en løbecoach, der får nogle rigtig kompetente folk ind, bl.a. en af mine favoritter Nick Symmonds, Meb og Shalene Flanagan. Emnerne rækker vidt over begynderløb, skadesforebyggelse, sportsernæring, psykologien. Her er stort set et emne til alle interessegrupper, så den kan klart anbefales..

Triathlon Taren Podcast

Navn: TRIATHLON TAREN PODCAST

Vært: TAREN & NTK

Hyppighed: CA UGENTLIGT

Varighed: 50-80 MIN

Indhold: Triathlon Taren er kendt fra de sociale medier som en ret stor nørd, der leverer en podcast med lige dele god humoristisk tilgang og nørderier. Stjernerne elsker ham og flokkes om at deltage, bl.a. viser det sig at IM Hawaii nr. 2 Lucy Charles er ligeså stor fan af ham, som han af hende:-D

Du finder stort set podcasts med alle stjernerne, så bare gå på jagt efter din favorit..

Physioedge

Navn: PHYSIOEDGE

Vært: SKIFTENDE

Hyppighed: CA MÅNEDLIGT

Varighed: OP TIL 120 MIN.

Indhold: En podcast jeg faktisk først lige har fået øjnene op for – og nok ovre i den mere nørdede behandlerafdeling. Men interesserer du dig for sportsmedicin, er der stort set en podcast om alle emner.

Stop Chasing Pain

Navn: STOP CHASING PAIN

Vært: DR. PERRY NICKELSTON

Hyppighed: 1-2*MÅNEDLIGT

Varighed: CA 60 MIN

Indhold: Stop Chasing Pain – Dr. Perry var på besøg i Kolding i december 18, desværre havde jeg ikke mulighed for at deltage i hans seminar, men det var efter sigende superinteressant! Fokus er på bevægelse og en tilgang hvor man gennem bevægelse kan løse rigtig mange af bevægeapparatets problemstillinger. Nok primært interessant for behandlere og personlige trænere, men så er der virkelig også meget at hente.

Boblere..

Det er sindssygt svært at nøjes, så her er et par du kan dykke ned i hvis du har tid;)

Run The Day With Nick Symmonds (2*Olympian og Run Gum stifter)

Sports Insight Extra (Sportsbeklædningsindustrien)

FysioCast (Dansk podcast med fysioterapeutisk fortegn)

……….the list goes on and on...