Juleløbet Ultra – Et ÆGTE Juleeventyr, tilmelding

Tilmelding til Det Ægte Juleeventyr

Det Ægte Juleeventyr er Danmarks svar på The Barkley Marathons – i mini-mini-format. Vi hverken kan, eller vil kopiere løbet, men der vil være elementer, der har oprindelse i dette, verdens hårdeste ultraløb. En stor del af løbet, er overraskelsesmomentet, vi holder kortene tæt på kroppen og vil løbende give jer små hints  om hvad der venter jer.

Indtil da, bedes I læse beskrivelsen af racet og forberede jer på en hård dag. Da vi vil være sikre på, at det er i sandhed Julemandens sejeste hjælpere, vi får ud på ruten, og er sikre på, at det sikkerhedsmæssigt er forsvarligt, at have jer med, vil der KUN være plads til 30 deltagere, der går igennem en godkendelse af selveste Julemanden.

Da løbet jo er meget mere end et ultraløb og deltagerne vil stå overfor flere udfordringer undervejs, vil vi være sikre på, at det er de rigtige, der kommer igennem nåleøjet. Derfor skal Nisseaspiranterne, ligesom i et rigtigt Juleeventyr, igennem en række prøvelser for at finde vej til målstregen.

De starter lige HER!!!

Her burde der være et link til tilmeldingen, det er der ikke,

HER starter jagten, god jagt.

Vi håber virkelig meget at se dig på startstregen til Juleløbet Skamling – Et ÆGTE Juleeventyr d. 10.12.17.

Første link til din ansøgning finder du på en hjemmeside, fra en af vores ”Founding Fathers”, her finder du et sted på siden næste ledetråd! Så ind og find Juleløbet Skamling på denne side, der vil du skulle finde 3 fejl, dem sender du til Julemændene. Så hører du fra os snart derefter.

Held og lykke!!!

Julehilsner,

Julemændene på Skamling