Eventyret

Det ÆGTE Juleeventyr

Det Ægte Juleeventyr er Danmarks svar på The Barkley Marathons – i mini-mini-format. Vi hverken kan, eller vil kopiere løbet, men der vil være elementer, der har oprindelse i dette, verdens hårdeste ultraløb. En stor del af løbet, er overraskelsesmomentet, vi holder kortene tæt på kroppen og vil løbende give jer små hints  om hvad der venter jer.

Indtil da, bedes I læse beskrivelsen af racet og forberede jer på en hård dag. Da vi vil være sikre på, at det er i sandhed Julemandens sejeste hjælpere, vi får ud på ruten, og er sikre på, at det sikkerhedsmæssigt er forsvarligt, at have jer med, vil der KUN være plads til 30 deltagere, der går igennem en godkendelse af selveste Julemanden.

Da løbet jo er meget mere end et ultraløb og deltagerne vil stå overfor flere udfordringer undervejs, vil vi være sikre på, at det er de rigtige, der kommer igennem nåleøjet. Derfor skal Nisseaspiranterne, ligesom i et rigtigt Juleeventyr, igennem en række prøvelser for at finde vej til målstregen.

Her burde der være et link til tilmeldingen, det er der ikke,

HER starter jagten, god jagt.

Vi håber virkelig meget at se dig på startstregen til Juleløbet Skamling – Et ÆGTE Juleeventyr d. 10.12.17.

Første link til din ansøgning finder du på en hjemmeside, fra en af vores ”Founding Fathers”, her finder du et sted på siden næste ledetråd! Så ind og find Juleløbet Skamling på denne side, der vil du skulle finde 3 fejl, dem sender du til Julemændene. Så hører du fra os snart derefter.

Yderligere info:

På et eller andet tidspunkt inden midnat lørdag d. 09.12.17. modtager deltagerne en besked fra Julemanden om hvor og hvornår du skal møde søndag morgen. Ved racestart vil Julemanden ringe jer afsted til en lang dag i løbeskoene!

Skulle du have brug for overnatning, vil der være mulighed for dette på skolen for et mindre beløb. Ved overnatning vil du få info i løbet af aftenen om starttidspunkt. Der vil i så fald blive serveret morgenmad på skolen (toast, boller, havregryn, youghurt, müsli, ost, marmelade, kaffe, te, juice, mælk.)

Fredag eftermiddag (13:00-18:00) og lørdag formiddag (09:00-13:00) skal der hentes startnumre og rutekort i Bodyzen Løbeklinik (Låsbygade 79, 6000 Kolding). Kommer du udenbys fra, kan kortet tilsendes og racenummeret udleveres umiddelbart før start.

Ruten offentliggøres som sagt lige før løbet, men regn med masser af km fyldt med Juleløbets kendetegn; varieret og kuperet terræn med masser af små stier, højdemeter, strandsand, mudder/sne, skovbund – samt selvfølgelig JULEHYGGE & SKAMLINGSBANKEN.

Løbet ringes af kl. 15:30 og vi lover, der er god tid til at gennemføre løbet, men da det er hårdt terræn, stiller vi som krav, at deltagerne minimum har gennemført et marathon under 5:00 timer og har prøvet at løbe et længere trailløb før.

Forplejning:  På ruten vil man hovedsageligt være selvforsynende. På sløjfen sidst på ruten (ca 25km) vil Julemandens gavesæk/kane stå med jeres dropbags, hvor I opfordres til at have energi, anden ernæring, tørt tøj, personligt førstehjælpsgrej, samt personligt udstyr. Her vil være mulighed for at tanke vand!

Efter løbet vil det være muligt at få æbleskiver og glögg , dertil kan der i år som noget nyt tilkøbes en skål risengrød, eller varm suppe.

Der vil løbende blive afsløret elementer omkring løbet de næste par måneder, men regn med at der vil komme overraskelser både lige op til, samt undervejs.

HO HO HO HO, stay tuned;)

Afmærkning: Ruten vil være mindre tydeligt afmærket end de andre ruter, på kritiske steder vil der stadig være skilte, ellers vil det være op til dig selv at finde vej via det udleverede kort. På den sidste del af ruten vil der være fuld opmærkning. (Du skal IKKE være o-løber for at kunne deltage i dette løb;))

Tilmeldingsgebyr: 399,-

Regler: 

Ved tilmelding accepteres følgende regelsæt;

1) Løbet gennemføres så længe det er forsvarligt, dog vil det blive aflyst ved anbefaling fra myndigheder.

2) Du deltager 100% på eget ansvar og hverken arrangører, lodsejere, Kolding Kommune, eller hjælpere, kan stilles til ansvar for evt. skader.

3) Du skal til enhver tid efterkomme løbsarrangørers anvisninger.

4) Trailskrald er et stort NO GO, tag de ting du medbringer på ruten, eller modtager derude, med hjem. Affald kan også afleveres i spandene i forplejningszonerne.

5) Bære dit startnummer synligt under hele løbet.

6) Medbringe maaaasser af julestemning og god trailånd!!!

7) Vinderne på hhv. herre- og dameruten får lov til at bestemme hvilket velgørende formål indtægterne på denne distance skal gå til ud fra en række valgmuligheder fremsat af arrangørerne.

Der anbefales trailsko på ruten, besøg evt. vores samarbejdspartner, Bodyzen, der har ekstra gode tilbud til deltagere på Ultra-ruten.. 

Held og lykke!!!

Julehilsner,

Julemændene på Skamling