Eventyret 2018

 

Tilmelding til Det Ægte Juleeventyr

Det Ægte Juleeventyr er Danmarks svar på The Barkley Marathons – i mini-mini-format. Vi hverken kan, eller vil kopiere løbet, men der vil være elementer, der har oprindelse i dette, verdens hårdeste ultraløb..

Der var engang et Juleeventyr…

Det fandt sted i det herrens år 2017.

Her gennemgik et dusin Julenisse-aspiranter en lang række prøvelser for at blive en del af det første legendariske Juleløbet Skamling Ultra – Det ÆGTE Juleeventyr.

Nu skriver vi 2018 og du sidder seriøst og overvejer om du skal være den næste Ultranisse i Nisseriget Skamlings historie. For at blive det, skal du igennem en rækker udfordringer, der tager dig vidt omkring. Igennem nåleøjet finder kun 30 aspiranter. Svarene vil du kunne finde på vores facebookside, vores hjemmeside og blandt vores samarbejdspartnere. Vælger du at begive dig videre til næste skridt i eventyret, skal du vide:

* At deltagelse i Juleløbet Skamling – Ultra – Det ÆGTE Juleeventyr, er 100% på eget ansvar

* Du skal være i fysisk form til at kunne klare mellem 55-65km løb i kuperet terræn

* Du skal kunne vende et kort rigtigt (Du behøver hverken kunne læse kort, eller bruge kompas)

* Ikke dele nogen oplysninger om optagelsesproceduren med andre aspiranter, eller på nissenettet. Er man kørt fast, kan man kontakte Julemanden (julemanden@juleloebetskamling.dk) for hjælp, hver gang man får hjælp, idømmes man en ”nissestraf”, der effektueres under løbet.

Nu det er på plads, er det at bevæge dig ud på nissenettet og finde frem til hjemmesiden for en af vores Julemænd, der har været med helt fra starten. Her vil du finde dit næste spor!

Rigtig god jagt, må de sejeste Ultranisse-aspiranter finde frem til målstregen – vi glæder os til at se jer.

HUSK: Der er KUN 30 pladser!!

 

“Wall of Ultranisse Fame” 

Dannie Lindved
Mortensen

Ultranissen over dem alle - den første, Ultranissen alle jagter i 2018!

Instagram