Løbsinfo

Der var engang et motionsløb, der hed “Skamlingsbanke Løbet”, det blev afviklet langt, langt ude på landet i en masse bakker over et par år, indtil 1995.

Tidligt i det herrens år 2012 blev 2 glade lokale drenge enige om at man igen skulle løbe i bakkerne – med sig havde de masser af ideer: så nu skulle man løbe i julen, i stedet for efteråret og løbet skulle være meget hårdere.

Ligesom i gamle dage blev Design & Idrætsefterskolen Skamling start og mål for løbet. 16. december 2012 var næsten 100 nisseaspiranter klar til det første Juleløbet Skamling – og det var som et rigtigt juleeventyr, masser af sne, pebernødder, lun solbærsaft ude på ruten, samt glögg og æbleskiver ved julehyggen efter løbet – og selvfølgelig gaver til deltagerne. Siden er løbet vokset til ca 400 deltagere, men julehyggen, ruterne og indholdet er stadig den samme, endda bedre, for de har stadig mange gode ideer – og nu har de endda fået selskab af 6 nisser mere!

Løbet starter stadig ved Design & Idrætsefterskolen Skamling og går over stok og sten til Skamlingsbanken, Grønninghoved og gennem Nisse- & Troldeskoven.

Julemændene på Skamling glæder sig til at se dig på Skamlingsbanken til årets fedeste juleløb.

Følg med på vores Facebookside for løbende opdateringer!

Eventyret
EVENTYRET er det eneste kendte Jule-ultraløb, men helt sikkert årets hyggeligste ultraløb!
Læs mereStartlisten
Julemanden
Julemanden er Juleløbets ½ Marathon med alt hvad der kan ønskes til et juleløb. Et varieret terræn og masser af julehygge på ruten.
Læs mere
Rudolf
10km'eren er klassikeren ved Juleløbet! Der vil være masser af julehygge, varieret underlag og kuperet terræn. En 10km'er kan godt være hård selvom det er december!
Læs mere
Kaneturen
Kaneturen giver en 6,5 km rundtur omkring historiske Skamlingsbanken. Vi byder på masser af julehygge og udfordringer.
Læs mere
Nissepus
Nissepus er for hele familien, helt fra "...det allermindste pus, der knap nok kunne gå....;-)" til bedsteforældrene. Her vil der være skruet op for familie- & julehyggen.
Læs mere

 

Tilmeld

Tilmeldingen til årets Juleløb på Skamling på distancerne Børnerute – ½ Marathon åbnede præcist et halvt år før Juleaften!

Tilmeldingsproceduren til Ultra er også åben; se hvordan du tilmelder dig her:

I år vil det være muligt at tilkøbe en langærmet limited edition Juleløbet Skamling “Ugly Christmas” running shirt ved tilmeldingen indtil d. 1. november. Der vil være enkelte til salg i hallen, men for at være sikker, skal du købe ved tilmelding;)

Ugen op til løbet, vil der udkomme en race manual med al relevant info, samt tilbud fra vores samarbejdspartnere.

Læs venligst vores Betingelser

Julemandens Købmandsgård

Der var engang et Juleløb, der prøvede at lave et Julemarked, det var der rigtig mange andre der også prøvede, så de kæmpede hårdt på at finde et alternativ – og Julemandens Købmandsgård opstod. Den består af en række boder, hvor det vil være muligt at finde både noget til den søde tand, men også julegaverne til far og mor.

Bodyzen med varer fra vores hovedsponsorer Compressport & Brooks Running og som noget nyt i år – en behandlerbriks. I år vil vi have besøg af Tine S.by – Jewelry Of Wild Dreams, der laver håndlavede smykker. Udenfor hallen vil SalatTøsen StreetFood tage opstilling med deres foodtruck med årstidens salater og kål! Dertil vil selve Købmandsbutikken være åbent med lækkerier fra lokale virksomheder. Bl.a. Kaffe-Mølle, Whisky.dk (rygter går på, at Whisky-Olsen hamselv dukker op!!), Trolden Bryghus, PR Chokolade og Spejdersport.

Købmandsgården vil ligge i forbindelse med nummerudleveringen og være åbent fra 08:30-16:00, der vil kunne betales med Mobilepay og kontant.

Bodyzen Løbeklinik
Bodyzen, Koldings løbeklinik/butik er på dagen leveringsdygtige i nødviendighederne indenfor energi og udstyr til nisseaspiranterne - og selvfølgelig julegaven til løberen;)
Følg BodyzenFølg BodyzenLæs mere
Tine S.by - Jewelry Of Wild Dreams.

Håndlavede smykker af sølv og forguldet sølv.

Følg Tine S.By
Compressport Danmark
Et af de mest innovative brands på markedet og noget af det bedste kompression. De elsker trailløb og er massivt tilstede ved både UTMB og Marathon des Sables. Derudover er de selvfølgelig også ret glade for løb generelt og triatlon!
Følg CompressportFølg CompressportLæs mere
Brooks Running
På få år har Brooks arbejdet sig op til et af specialbutikbranchens absolutte top-brands og en spiller på markedet, selv blandt brands, der er meget større!
Følg BrooksFølg BrooksLæs mere
Trolden Bryggeri
Koldings lokale mikrobryggeri, der kan byde på meget mere end øl..
Følg TroldenFølg TroldenLæs mere
Whisky.dk
En af Danmarks største whisky-forhandlere ligger ligger lige om hjørnet fra Skamlingsbanken og de 2 innovative drenge har altid bakket op omkring Juleløbet, så de er selvfølgelig også at finde i Købmandsgården.
Følg Whisky.dkFølg Whisky.dkLæs mere
Salattøsen

Mette-Salattøs er Danmarks største facebookside for salat - og kålelskere. 3 kogebøger, hvoraf den sidste "SalatTøsens Grønne Hverdag" netop har ramt Bestsellerlisten, events, webshop og blogindlæg står også på hendes CV. I år har hun sammen med Gastronaut Per Guldbrandt søsat Danmarks eneste 100% økologiske foodtruck under navnet "SalatTøsen StreetFood" - det er netop den, der dukker op på Julemandens Købmandsgård. Her vil være mulighed for at købe lækkerier med hjem til aftensmaden - og mon ikke der er lidt andre godter i trucken?

SalattøsenSalattøsen StreetFoodSalattøsen StreetFood
    

Wall of Fame

Der var engang en masse superdygtige løbere, der deltog i det fedeste Juleløb overhovedet, de var faktisk så dygtige, at de kom på Juleløbets Wall of Fame.    For at blive optaget på den prestigefyldte Juleløbet Skamling Wall of Fame, skal man enten have vundet løbet minimum 2 gange, og/eller være indehaver af en ruterekord.

Dorthea Jørgensen

Ubesejret Løbenisse
Vinder 6km: 2012, 2013
Vinder 10km: 2014, 2015, 2016 & 2018 
Rekordholder på 6km: 27:09 (2013)
Rekordholder på 10km: 45:15 (2014)

Oliver Martinussen
Vinder 10km: 2015, 2016 & 2017
Jacob Damgaard Hansen

Vinder Børneruten 2015, 2016 og 2017

 

Jesper Meins

Rekordholder ½ Marathon 1:19:43 (2018)
Vinder ½ Marathon 2017 & 2018

Katja Bjerre
Rekordholder Marathondistancen 3:51:44 (2015)
Vinder Marathondistancen 2015 & 2016
Philip Hust Johansen

Rekordholder 6,5km 26:53 (2018)
Vinder 6,5km 2018

Henrik Aaling
Rekordholder 10km 38:46 (2014)
Vinder 10km 2014
Helle Roager Jensen
Rekordholder ½ Marathon 1:41:23 (2014)
Vinder ½ Marathon 2014
Nikolaj Primdal
Rekordholder Marathon 3:30:36 (2015)
Vinder Marathon 2015

Webshop

I samarbejde med Bodyzen Løbeklinik & Compressport Danmark.

Julemændene

 

 

 

Henrik Zoega
Julemand på 8. år
Extrematlet Nisse
Selvstændig Nisse
Michael Ebmark
Julemand på 5, år
TIdligere O-løber Nisse
Selvstændig Nisse
PlusFlow
Jens Søndergaard
Julemand på 8. år
Efterskolelærernisse
Adventure Race Nisse
Nicolai Nissen
Julemand på 8. år
Løber med hang til triatlon, swimrun, stort set al bevægelse
Løbeklinikbutikejernisse
BodyzenBodyzenBodyzen
Iben Johansen
Julenissepige på 3. år

Extrematlet
Designernisse ved ECCO

Nikolaj Boskov
Julemand på 3. år
Efterskolelærernisse på Adventure X-Linien
Adventure Race Nisse
Skudtihovedetnisse
Rikke Binder
Julenissepige på 3. år
Efterskolelærernisse på Adventure X-Linien
O-løbernisse og Trail-nisse

Media

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /customers/6/f/4/bodyzen.dk/httpd.www/xmas/wp-content/plugins/feed-them-social/feeds/facebook/class-fts-facebook-feed.php on line 1805 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /customers/6/f/4/bodyzen.dk/httpd.www/xmas/wp-content/plugins/feed-them-social/feeds/facebook/class-fts-facebook-feed.php on line 653 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /customers/6/f/4/bodyzen.dk/httpd.www/xmas/wp-content/plugins/feed-them-social/feeds/facebook/class-fts-facebook-feed.php on line 664

  • 26
  • 1
  • 19
  • 0
  • 28
  • 1
  • 20
  • 1
  • 33
  • 2

Presse:

Gl. Skamlingsbankeløb201220132014201520162017
02.10.95JVJV Års ReviewJV ForsideJV Artikel
Race Nr.ResultaterJVExtreme Sunday ForsideJV Optakt
Info 1TVSydJV OptaktExtreme Sunday Artikel
Resultat 1BillederJV 1JV Optakt
Resultat 2JV 2TVSyd
JV ForsidenJV Billeder
JV Artikel
JV Optakt
JV Extreme Sunday