Update fra det hemmelige medlem

No comment

Så er det vist tid til team-manageren/ejeren/10. manden/wildcardet, eller hvad man nu skal kalde mig, melder sig på banen..

Meget mod hvad jeg har bevist de sidste år, er jeg (vist nok), stadig hvad man kan kalde triatlet. Lige nu vover jeg i hvert fald at kalde mig det.. Næsten 4 års on/off skader, primært pga 3 marathons med for kort interval (2 af dem ifb med ironman), for lidt restitution og for meget om ørerne – og ikke helt at have biomekanikken med mig til sådan en belastning har fået mig til at tøve med at bruge betegnelsen. Så udover et par forkølede comebackforsøg på OL-distancen i 12 og 14, har jeg ikke været triathlet i 4 år!
Lige nu er jeg skadesfri (tør næsten ikke sige det!) og er semi-hemmeligt tilmeldt 1/2 Legomand i Herning/Billund.

Livet som triathlet kræver meget træning, no shit Sherlock!

DSC_0141

Det er der ikke tid til meget af når man balancerer en tilværelse som selvstændig i en virksomhed med ambitioner, med en 15-måneders dreng med krudt i r…., der har været lidt mere syg end godt er og en kæreste i gang med at færdiggøre sit medicinstudie..

Så tri-livet med en træningsuge på15-20 timer er utopi, og faktisk ikke noget jeg pt kunne tænke mig, jeg ville ikke undvære noget af ovenstående – det er trods alt kun tri;-)

Så det bliver en 1/2 IM med en træningsuge på MAX 7-8 timer, det betyder også jeg nok må tage til takke med en tid langt efter tidligere tiders bedrifter, MEN jeg kan køre tri igen!!! Så skidt med det.
Jeg glæder mig til stemningen i T1 før starten, hvor man næsten kan skære igennem spændingen, til slagsmålet i starten på svøm (jep, man kan lære at elske det;-)), til raketten i r…. ned mod Billund (krydser alt for NV vind!!) og at løbe i mål, men mest af alt at kunne træne igen!!

IMG_4643

Det hersens tri er ret fedt..

Til sidst et lille indblik i min træning.

Løb bliver ordnet med babyjoggeren frem og tilbage fra dagplejen og en længere familietur i weekenden (med min fantastiske kæreste – og babyjoggeren:-)), cykling er 2* hjemmetræner og så drømmer vi stadig om kærestesøndagscykelture.

koldingcity
Svøm er pt henvist til solotræning om formiddagen et par gange i ugen, her savner jeg morgesvøm med drengene! Styrke/core er et coreballhold i ugen (jeg underviser), samt daglige øvelser ordineret af fyssen.. Hvorvidt det er “nok”, det kan vi tage en snak om midt i juni:-D

Hvad laver sådan en motionist så blandt atleter, der træner min 5-6 timer mere?? Tjoh, 10 er et dejligt rundt nr og jeg er som ejer “gratis” at have med;-) Men det betyder IKKE, at jeg frivilligt lader Bilstrup slå mig:-P

God træning allesammen!