Nyt fra Anders Bilstrup

No comment

Hold nu kæft det der i Herning er pludselig tæt på :), derfor skulle formen testes til Jels DU.

Optakten var perfekt, god påskeferie var overstået, og lad os bare sige at der var styr på carboloadingen :), samtidig syntes jeg at jeg har døjet med en masse små skader de sidste 14 dage, dette skyldes forkert fodtøj, satans til converse:-S, alle disse var også væk og da jeg så havde et yderst succesfuldt toiletbesøg var alle systemer klar:).

Hvor var det fedt at være til konkurrence igen havde den helt rigtige følelse inden starten. Starten gik og jeg følte mig flyvende, Linda Roos blev sat hurtigt og næste mål var Niels Nørtoft, det viste sig meget mod forventning at Niels havde et gear ekstra og jeg lod ham gå;).

Efter 22 min var jeg klar til cyklen og hvad skete der lige der, kludrede fuldstændig i skifte zonen ( hvor svært kan det lige være ) kunne derefter ikke finde mine cykelben, men efter ca. 10 km fandt jeg en god rytme, syntes jeg da selv, men hvorfor skal det altid blæse i Jels ???.

Fik de 44 km overstået med godt overskud, men tempoet havde noget at ønske:-S.

De sidste 5 km skulle rendes og gerne i en fart, dette gik ikke helt så godt som den første runde men var trods alt tilfreds. Sluttiden hed 2:16 hvilket er lidt noget p..Da jeg kørte 2:14 sidste år og egentlig går og føler mig i rigtig god form !!??. Alt i alt en god dag med et acceptabelt resultat, som ikke helt er godkendt.

Vi kæmper videre:)
Mvh.
Anders Bilstrup