Morten Sall

Triatlet

Jeg har haft fornøjelsen at have Nicolai som coach på min vej mod IM CPH 15.. Vi startede samtaler i september og startede træningen slut November, hvor der var lavet en årsplan for min træning mod 1/2 Challenge Billund og IM CPH. Inden havde vi haft nogle samtaler omkring forventinger og for at lære hinanden at kende. Under hele forløbet var Nikolaj en fremragende coach.. Altså både en træner og en der kan lytte og give gode råd på alle plan.. Og begge dele er Nikolaj super til:)

Igennem forløbet har jeg brugt utallige timer snakkende med Nicolai om løst og fast, træning, familie liv og arbejde..

For mig var det uhyre vigtigt at have en som man kunne nørde tri men også det andet som fylder mindst ligeså meget i livet – man kan sige at de tre ting; tri, famile og arbejde skal balanceres ellers kører man træt i det, for det er et kæmpe projekt der fylder meget – min kæreste har i hvertfald lyttet til meget, hvorfor det er vigtigt at have en anden man kan dele sine tanker med.. Og netop dette er Nicolai fantastisk til, da han er god til at fornemme hvornår han skal lytte, give råd og sparke en i bagdelen, fordi han har været igennem det hele selv ?

Trænings- og vejledningsmæssigt er han også meget kompetent og fantastisk til at fornemme hvor meget han skal skrue på knapperne, for guderne må da vide hvormange gange jeg har kommet ned og sagt at nu skal der trænes 18 timer, hvor Nicolai heldigvis får fundet et godt kompromis og når så ugen var omme, havde jeg måske lige nået det aftalte – men så også lige med nød og næppe..

Resultaterne af træningen taler for sig selv; ingen skader, 4:27 på til Jels min anden 1/2 IM (vi var nød til at justere planen efter lidt sygdom på grund af havvand fra Haderslev) og ikke mindst 9.55.xx til IM CPH( mit første IM), hvor jeg havde et fantastisk overskud hele vejen – hvilket jeg må siges at have haft, da jeg besluttede mig endeligt for at fri – til min kæreste lige før målstregen – på de sidste 10 km af løbet.

Alt i alt kan jeg kun anbefale Nicolai på det varmeste og jeg vil helt sikkert bruge ham igen når der skal laves nye store mål:) Jeg kunne have skrevet meget, meget mere, så hvis du har brug for ydereligere kommentarer og uddybninger inden du måske vælger Nicolai, og Bodyzen så skriv endeligt til mig, så besvare jeg dem gerne.