Bio

Bodyzen Coaching’s filosofi er såvel erfarings- som videnskabligt baseret og bygger på opbygning af en god base frem mod dit store mål

 

Bodyzens filosofi er dannet på grundlag af en lang behandlerbaggrund og en endnu længere træner, indenfor såvel elitevolley, som fysisk træning for eliteudøvere. Og selvfølgelig en årrække som løber og triatlet på forskellige distancer.

Bodyzen Coaching henvender sig primært til triatleter, løbere & multisportsatleter der arbejder med en længere tidshorisont, end en enkelt Ironman. Der skal lægges god base i træningen og din grundfysik. Det skal være en god oplevelse at dyrke tri, træningen skal være fed og der skal være et smil på læberne når man krydser målstregen.

Langdistance-udholdenhedsidræt er ikke for alle, der skal bygges på for at kroppen kan klare transitionen fra skrivebordet og computerskærmen til mange og lange træningstimer. Derfor er den fysiske base kernen i Bodyzen Coaching’s træningsprogrammer. Noget der er opgraderet op til denne sæson med det nye interne netværk, hvor atleterne får adgang til helt specifikke øvelser og programmer møntet på triatleter og løbere.

 

Hvorfor så vælge at få en coach – og Bodyzen Coaching specifikt?

Først og fremmest fordi det sparer dig tid og penge! Skal du selv tilrettelægge din træning, er der stor risiko for at du kommer til at sidde og søge diverse forums og artikler igennem for træningtips, som du så først skal til at teste hvorvidt virker for dig. Tid du kunne have brugt på egen træning, socialt samvær – eller arbejde.

…Og hvorfor så Bodyzen Coaching?? Filosofien og erfaringen med træning på højt niveau – på egen krop og af andre er oplagt, ydermere opbygningen af de forskellige pakker; her tilbydes 1-1 træning, workshops, løbende opdatering/evaluering af dit program på Today’s Plan (Træningsdagbog) med uanede muligheder, bruges af Bodyzen Tri Basis & Plus og løbere efter aftale), tests, samt benyttelse af eksterne konsulenter på højt niveau.

Du er altid velkommen til at kontakte Bodyzen Coaching for yderligere info, eller spørgsmål.

[tpsscode]