10 km i Taulov

No comment

En hurtig opdatering fra dagens formtester i Taulov. De seneste måneder er det ikke blevet til specielt mange km i løbeskoene, men til gengæld har jeg haft godt selskab på løbebanen, hvilket i den grad har sikret intensitet under intervallerne.

Jeg havde fra start en målsætning om at løbe progressivt, hvilket aldrig er lykkedes mig tidligere. Jeg havde lille våd drøm om at løbe under 34 min, selvom vinden gjorde dette til en noget optimistisk målsætning.

Da starten gik forsøgte jeg at holde mig til faddet, men dog uden at løbe alt for meget over evne. Dette lykkedes meget godt, men der opstod dog et lille hul til de forreste.  Jeg vidste at der ville være modvind ud til vendepunktet, hvilket betød at der kunne spares mange kræfter ved at placere sig i den rigtige gruppe. Det lykkedes dog at nå op til de forreste inden vi kom ud af byen, herefter var det bare at ligge sig på smækken af de andre. Vinden kostede dog en del tid, men jeg lå helt optimalt som 3. mand i gruppen.

Vi var 3 mand i gruppen ved vendepunktet. Det var som om at initiativet kom lidt tilbage, da forreste mand forcerede tempoet nærmest i selve vendingen. Med 3-4 km til mål var jeg rimelig presset, men stadig uden at være ved at eksplodere. Den sidste mand i gruppen, som hele tiden havde ligget bagerst gik frem med ca. 3 km til mål, og det skulle hurtig vise sig at han havde en del mere tilbage i tanken. Gruppen blev hurtig reduceret til os to. Det lykkedes mig at holde ham ind til sidste km, hvor der var en lille stigning op til målområdet. Her måtte jeg erkende at tanken var tom, og jeg måtte tage til takke med 2. pladsen og en sluttid på 34.27.

Det lykkedes dog at løbe progressivt for første gang, hvilket muligvis er lidt en sandhed med modifikationer, hvis man tager vinden med en betragtningen:)

Målet om sub 34 blev ikke indfriet i denne omgang, men sæsonen er heldigvis lang endnu!:)