Bodyzen Coaching tilbyder en række coaching-produkter indenfor triathlon, løb og multisport.

Gennem de sidste år har en lang række atleter været igennem forløb frem mod Marathon, personlige rekorder på korte distancer, Ironman og SwimRun.

Bodyzen Coaching forbereder i øjeblikket sæsonen 2017-18, hvor der vil være et begrænset antal pladser til rådighed. Så overvejer du et forløb, skal du rykke hurtigt da de første pladser er reserveret!

Kontakt Bodyzen Coaching på info@bodyzen.dk for yderligere info.

Bodyzen Coaching's filosofi er såvel erfarings- som videnskabligt baseret og bygger på opbygning af en god base frem mod dit store mål

Bodyzens filosofi er dannet på grundlag af en lang behandlerbaggrund og en endnu længere træner, indenfor såvel elitevolley, som fysisk træning for eliteudøvere. Og selvfølgelig en årrække som løber og triatlet på forskellige distancer.

Bodyzen Coaching henvender sig primært til triatleter, løbere & multisportsatleter der arbejder med en længere tidshorisont, end en enkelt Ironman. Der skal lægges god base i træningen og din grundfysik. Det skal være en god oplevelse at dyrke tri, træningen skal være fed og der skal være et smil på læberne når man krydser målstregen.

Langdistance-udholdenhedsidræt er ikke for alle, der skal bygges på for at kroppen kan klare transitionen fra skrivebordet og computerskærmen til mange og lange træningstimer. Derfor er den fysiske base kernen i Bodyzen Coaching's træningsprogrammer. Noget der er opgraderet op til denne sæson med det nye interne netværk, hvor atleterne får adgang til helt specifikke øvelser og programmer møntet på triatleter og løbere.

Hvorfor så vælge at få en coach - og Bodyzen Coaching specifikt?

Først og fremmest fordi det sparer dig tid og penge! Skal du selv tilrettelægge din træning, er der stor risiko for at du kommer til at sidde og søge diverse forums og artikler igennem for træningtips, som du så først skal til at teste hvorvidt virker for dig. Tid du kunne have brugt på egen træning, socialt samvær - eller arbejde.

...Og hvorfor så Bodyzen Coaching?? Filosofien og erfaringen med træning på højt niveau - på egen krop og af andre er oplagt, ydermere opbygningen af de forskellige pakker; her tilbydes 1-1 træning, workshops, løbende opdatering/evaluering af dit program på www.trainingpeaks.com (Træningsdagbog med uanede muligheder, bruges af Bodyzen Tri Basis & Plus og løbere efter aftale), tests, samt benyttelse af eksterne konsulenter på højt niveau.

Du er altid velkommen til at kontakte Bodyzen Coaching for yderligere info, eller spørgsmål.

Nicolai Nissen

Nicolai Nissen

Coach & ejer

Ejer, Bodyzen

Speciale:
Løb, triathlon, multisport, personlig træning; styrke
Level 1, POSE Running instruktør
DIF Elitetræner
Personlig træner (Fitnessdk 2008-)
Team Danmark Diplomtræner
ITCA Certified Triathlon Coach
Fysisk træner for Kolding Svømmeklub (2005-15)
Triatlet (Sprint-IM), løber, SwimRun-atlet og passioneret løber

Nicholas Ward Muñoz

Nicholas Ward Muñoz

Elitetriatlet og coach

Speciale:
Triathlon
ITCA Certified Triathlon Coach
Mangeårig professionel triatlet, nuværende AG.
Studerende
Spinningsinstruktør
Ansvarlig for planlægning af træningslejre for alle atletgrupper
Fokus på internationale atleter, men kan også hyres i DK.

Iben Johansen

Iben Johansen

Svømmecoachen

Speciale:
Svømning
Tidl. Svømmeliga-svømmer i Aalborg
Tidl. Ass. K1, Kolding Svømmeklub
Open Water kursus, DTriF
Triatlet (første kvinde oppe af vandet ved både Challenge Cph (11) og Swissman (15)
Speciale: OW + svømmeteknik

Jeg har haft fornøjelsen at have Nicolai som coach på min vej mod IM CPH 15.. Vi startede samtaler i september og startede træningen slut November, hvor der var lavet en årsplan for min træning mod 1/2 Challenge Billund og IM CPH. Inden havde vi haft nogle samtaler omkring forventinger og for at lære hinanden at kende. Under hele forløbet var Nikolaj en fremragende coach.. Altså både en træner og en der kan lytte og give gode råd på alle plan.. Og begge dele er Nikolaj super til:)

Igennem forløbet har jeg brugt utallige timer snakkende med Nicolai om løst og fast, træning, familie liv og arbejde..

For mig var det uhyre vigtigt at have en som man kunne nørde tri men også det andet som fylder mindst ligeså meget i livet – man kan sige at de tre ting; tri, famile og arbejde skal balanceres ellers kører man træt i det, for det er et kæmpe projekt der fylder meget – min kæreste har i hvertfald lyttet til meget, hvorfor det er vigtigt at have en anden man kan dele sine tanker med.. Og netop dette er Nicolai fantastisk til, da han er god til at fornemme hvornår han skal lytte, give råd og sparke en i bagdelen, fordi han har været igennem det hele selv 🙂

Trænings- og vejledningsmæssigt er han også meget kompetent og fantastisk til at fornemme hvor meget han skal skrue på knapperne, for guderne må da vide hvormange gange jeg har kommet ned og sagt at nu skal der trænes 18 timer, hvor Nicolai heldigvis får fundet et godt kompromis og når så ugen var omme, havde jeg måske lige nået det aftalte – men så også lige med nød og næppe..

Resultaterne af træningen taler for sig selv; ingen skader, 4:27 på til Jels min anden 1/2 IM (vi var nød til at justere planen efter lidt sygdom på grund af havvand fra Haderslev) og ikke mindst 9.55.xx til IM CPH( mit første IM), hvor jeg havde et fantastisk overskud hele vejen – hvilket jeg må siges at have haft, da jeg besluttede mig endeligt for at fri – til min kæreste lige før målstregen – på de sidste 10 km af løbet.

Alt i alt kan jeg kun anbefale Nicolai på det varmeste og jeg vil helt sikkert bruge ham igen når der skal laves nye store mål:) Jeg kunne have skrevet meget, meget mere, så hvis du har brug for ydereligere kommentarer og uddybninger inden du måske vælger Nicolai, og Bodyzen så skriv endeligt til mig, så besvare jeg dem gerne.

Med venlig Hilsen Morten Sall Jensen

Morten Sall

I min tid som Cheftræner i Kolding Svømmeklub var Nicolai tilknyttet førsteholdet som ansvarlig for styrketræningen, samt skadesforebyggelse.

Nicolai lavede individuelle træningsprogrammer til svømmerne, således at de trænede specifik på det de havde brug ud fra den alder de havde.

Nicolai er rigtig god til at formidle tingene til den enkelte og er faglig meget dygtig. Derudover besidder han en evne til at få den enkelte til at føle, at de er vigtige for ham som træner, det øger motivationen hos atleten til at yde en ekstra indsats for at nå de fælles mål atleten og Nicolai havde sat.

 

Jeg kan kun give Nicolai de bedste anbefalinger til dem, der gerne vil nå sine mål med den idræt man brænder for.

Tidligere  Cheftræner i Kolding Svømmeklub, Landsholdstræner for Årgangslandsholdet & Juniorlandsholdet, samt deltaget ved Para-OL i 2000 og træner for diverse udvalgte hold under Dansk Svømmeunion.

Ulrich Nielsen

Nicolai Nissen og Bodyzen har gennem hele min elite svømmer og professionelle karriere tilbudt funktionel og innovativ træning skræddersyet til mig. Den bedste træning tilpasset forholdene for at opnå de bedste resultater, hver gang.

Nicolai er en fantastisk træner og er nem at arbejde sammen med, om hvad end man vil opnå med sin træning.

Michael Danø – professionel soldat og ex elitesvømmer

Michael Danø

Efter jeg indgik en aftale med Bodyzen for et par år siden, er min træning blevet betydeligt bedre. Bodyzen står for at jeg får et træningsprogram som passer til mig, hvilket har holdt mig fri for skader i snart 1 år nu – samt jeg bliver tilbudt at deltage i diverse arrangementer, hvor man lærere noget nyt om løb og kroppen.

Mads Nygaard Eskesen