Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /customers/6/f/4/bodyzen.dk/httpd.www/wp-content/plugins/fonts-add/public/wsgf-load-style.php on line 27
 
Indlæser Begivenheder

Kommende Begivenheder

Begivenheder Search and Views Navigation

Find Begivenheder

Begivenhed Views Navigation

Begivenheder Search

november 2018

Latinerkvarterets Julemarked

november 17 @ 10:00 - 16:00
Låsbybanke, Låsbybanke
Kolding, 6000 Danmark
+ Google Map
Gratis

Erhvervslivet i Låsbybanke er gået sammen om et fælles Julemarked på områdets store plads; Låsbybanke. Latinerkvarteret består af Låsbygade, Adelgade, Blæsbjerggade & Hospitalsgade - og dækker over, at det i gamle dage, var her byens Latinskole lå. Samtidig er Låsbygade Koldings oprindelige handelsgade med masser af historie og stemning. Kig forbi til et gammeldags Julemarked på Koldings gamle handelsplads.

Læs mere »

december 2018

Juleløbet Skamling – Et anderledes Juleeventyr 2018

december 9

Jaaaaah, årets motionsløbshøjdepunkt i Bodyzen, er selvfølgelig det vi selv er med til at arrangere.. Det her bliver den 7. udgave af noget, der startede som et lille hyggeløb med små 100 glade nisser og 3 korte ruter. Nu er løbet "blevet stor" og har også ½ Marathon og Ultra på programmet. Tilmeldingen er åben, Julemændene på Skamling er i fuld gang med at udtænke nisserier og datoen er sat.. Så ind og meld dig til allerede nu;)

Læs mere »
+ Eksporter begivenheder